Welkom bij AMBA-AMBA NAZARETH

Graag willen we u een overzicht geven van een aantal activiteiten die we regelmatig organiseren bij ons thuis.

Amba-Amba betekent Universele Moeder.

Mijn naam is Catharina/Kaat De Conynck.
Door mijn Demeter geaardheid is mijn eerste en belangrijkste activiteit moeder en grootmoeder zijn voor mijn kinderen en kleinkinderen, en een heleboel andere kinderen.

In de voorbije 30 jaar gleden we vanzelf van de ene activiteit in de andere. Naast onze eigen 4 kinderen, kregen we oorlogskindjes uit Belfast, bidonvillekindjes uit Parijs, veel wisselende kindjes bij crisisopvang vanuit pleegzorg Gent, geplaatst door de jeugdrechtbank. Dit is voor heel ons gezin jarenlang een leerrijke ervaring geweest.

Kinderen trekken kinderen aan, dat was bij ons zeker het geval: buurtkinderen, schoolvriendjes, kinderen vanuit onze eigen grote families, vriendenkring, ponyclub... Het was hier altijd een gezellige en drukke bedoening, met pannekoeken, verjaardagstaarten, ballonnen en steeds vele en leuke kindvriendelijke activiteiten...

Vandaag de dag zijn onze kinderen allemaal het huis uit, dus is er ruimte om nu ook activiteiten te organiseren voor volwassenen. Ben je nieuwsgierig geworden, klik dan onze verschillende pagina's aan en ontdek dat de energie hier nog stevig stroomt.

Welkom,
Catharina/Kaat