Herbalife

Waarom Herbalife?

Weegt u teveel, voelt u zichzelf soms ongemakkelijk?
Is uw kledingmaat veelal niet in voorraad in uw geliefde kledingzaak?
Wilt u een betere en mooiere lijn en figuur?
Of wilt u uitblinken in uw favoriete sport?
Dan kan Herba België u helpen!

Uitgebalanceerde voeding is noodzakelijk voor het goed functioneren van ons lichaam. We hebben tegenwoordig niet meer de tijd om elke dag een uitgebalanceerde maaltijd klaar te maken. Omdat het niveau van onze voeding er op achteruit gaat veroorzaken we heel wat gezondheidsproblemen zoals overgewicht en futloosheid. Vele bezoeken bij de dokter zouden we kunnen voorkomen door gezonder te eten. De meeste vermoeidheidsproblemen kunnen we snel wegwerken door gebalanceerd te gaan eten. Het Herbalife ontbijtprogramma is hiervoor de ideale oplossing.


Weet u niet hoe te beginnen?

We onderscheiden ons helemaal van andere dieetproducten en programma's doordat we u, indien gewenst, individueel kunnen ondersteunen en begeleiden. Een Goede start is belangrijk voor de motivatie! Ons doel is dan ook dat je weet hoe je onze producten moet gebruiken en wat je kan verwachten. De persoonlijke begeleiding bestaat uit het evalueren van uw resultaten en uit het beantwoorden van uw vragen omtrent de behaalde resultaten. Wij kunnen informatie en tips geven en indien nodig kunnen wij ook helpen om uw motivatie terug te vinden. De persoonlijke begeleiding is/hoort tot de algemene service die wij samen met de producten geven.


Hoe werkt het nu juist?

Uw ideale lichaamsgewicht bereiken is ons doel! Met Herbalife vervangt u één of twee traditionele maaltijden per dag met een gezonde voedingsshake. De voedingsshake is verkrijgbaar in zes verschillende smaken (Aardbeien, chocolade, vanille, cappuccino, coockies en tropische vruchten). De shake is het basiselement van al onze producten:

Daarnaast bieden we nog tal van andere voedingssupplementen, vergeet ook niet dat een goede gezondheid begint met voldoende beweging en water (minstens 2 liter).


Een lijstje van onze locaties en uren

https://shapeyourlife.io/thomas-van-gansbeke

Alle inlichtingen bij: